Nahoru
Dolu
KATEGORIE ZBOŽÍ
Výprodej Vyberte si KATEGORII Badminton Basketbal Fotbal Házená Nohejbal Volejbal Dresy Míče Sety - SLEVA Tašky a batohy Tréninkové pomůcky Zdravotnické potřeby Bundy Mikiny Soupravy Tepláky Termoprádlo Trenky Trička Kolekce oblečení ADIDAS ERREA JAKO JOMA LEGEA MERCO MOLTEN NIKE Novinky a akce »»

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

    2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

    3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

    4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

    5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

    6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

    7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

    8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

      1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

      2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

    9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

 

  1. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

    1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Svou informační povinnost vůči kupujícímu ve smyslu čl. 13 nařízení GDPR související se zpracováním osobních údajů kupujícího pro účely zasílání obchodních sdělení plní prodávající prostřednictvím zvláštního dokumentu.

    2. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

  2. DORUČOVÁNÍ

    1. Kupujícímu může být doručováno na elektronickou adresu kupujícího.

Akce a novinky
VÝPRODEJ
VÝPRODEJ
VÝPRODEJ sportovního oblečení a vybavení na trénink i volný čas. V kategorii VÝPRODEJ naleznete dresy, teplákové soupravy, bundy, tepláky, trenky, trička, míče a další sportovní vybavení za velice nízké ceny.
 
JOMA sport
JOMA sport
JOMA sportovní obchod nabízí sportovní oblečení a dresy pro všechny sporty. Dresy, trenky, mikiny, bundy, tepláky, teplákové soupravy, trička, stulpny a další sprotovní oblečení. Kolekce JOMA Academy, JOMA Crew, JOMA Champion, JOMA Supernova. Skvělá kvalita a design za příznivou cenu. To je JOMA.
 
ADIDAS sport
ADIDAS sport
ADIDAS sportovní oblečení na trénink i volný čas. Kolekce Adidas Condivo 21, Core, Tiro 21 a Squadra 21 pro týmy i jednotlivce. Zápasové i tréninkové fotbalové míče pro amatérské i profesionální soutěže
 
JAKO sport
JAKO sport
Značka JAKO sport obchod německé sportovní značky JAKO. Široká nabídka sportovního oblečení a vybavení JAKO na fotbal, volejbal, basketbal, házenou, florbal, nohejbal a další sporty. Sportovní kolekce JAKO Champ, JAKO Competition 2.0, JAKO Striker
 
LEGEA sport
LEGEA sport
LEGEA sportovní obchod e-shop italské značky LEGEA. Sportovní oblečení Legea na trénink i volný čas za nejnižší ceny. Teplákové soupravy, dresy, trenky, štulpny mikiny a bundy a další vybavení nejen pro fotbalové týmy.
 
NIKE sport
NIKE sport
NIKE sportovní oblečení značky NIKE. Sportovní kolekce Park, Academy. Fotbalové dresy, trenky, štulpny, tepláky, bundy, mikiny na trénink i volný čas od NIKE.
 
ERREA sport
ERREA sport
Errea sport sportovní obchod italské značky ERREA. Zboží ERREA znají především hráči a fanoušci VOLEJBALU a BASKETBALU. Dresy, chrániče i SPORTOVNÍ OBLEČENÍ využívají špičkové kluby v nejvyšších soutěžích.
 
Tréninkové sportovní pomůcky
Tréninkové sportovní pomůcky
Tréninkové pomůcky na hřiště i do tělocvičny. Mety, kužele, překážky, slalomové tyče, trenérské pomůcky a další tréninkové vybavení. Výhodné sady překážek a slalomových tyčí v tašce na přenášení a uskladnění.
 
Dresy a komplety
Dresy a komplety
Dresy a komplety pro týmy za zvýhodněnou cenu. Sady fotbalových dresů a trenek se slevou pro fotbalové týmy. Komplety značky JOMA, LEGEA, JAKO, ADIDAS, GIVOVA, ERREA a dalších sportovních značek.
 
Sportovní oblečení
Sportovní oblečení
Sportovní oblečení na trénink i volný čas. Tepláky, trenky, bundy, mikiny, trička, trenky, teplákové soupravy pro všechny sporty. Zvýhodněná cena na sety pro týmy i jednotlivce. Sportovní oblečení již od dětské velikosti.
 
Přihlaste se k odběru novinek
Nechejte si pravidelně zasílat akční nabídky a informace.
Rychlý kontakt
legea-eshop.cz
adresa:
Sporteo s.r.o.
Purkyňova 37
568 02 Svitavy
tel.: 420 774204255

www.legea-eshop.czinfo@legea-eshop.cz