Nahoru
Dolu
KATEGORIE ZBOŽÍ
VÝPRODEJ Sady dresů Badminton Basketbal Fotbal Házená Nohejbal Volejbal Bundy Mikiny Teplákové soupravy Tepláky Trenky Trička Sety Tašky a batohy Tréninkové pomůcky ADIDAS ERREA JAKO JOMA LEGEA MERCO NIKE Všechny značky

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

    2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

    3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

    4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

    5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

    6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

    7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

    8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

      1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

      2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

    9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

 

  1. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

    1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Svou informační povinnost vůči kupujícímu ve smyslu čl. 13 nařízení GDPR související se zpracováním osobních údajů kupujícího pro účely zasílání obchodních sdělení plní prodávající prostřednictvím zvláštního dokumentu.

    2. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

  2. DORUČOVÁNÍ

    1. Kupujícímu může být doručováno na elektronickou adresu kupujícího.

Akce a novinky
VÝPRODEJ
VÝPRODEJ
VÝPRODEJ sportovního oblečení a vybavení na trénink i volný čas. V kategorii VÝPRODEJ naleznete dresy, teplákové soupravy, bundy, tepláky, trenky, trička, míče a další sportovní vybavení za velice nízké ceny.
 
JOMA sport
JOMA sport
JOMA sportovní obchod nabízí sportovní oblečení a dresy pro všechny sporty. Dresy, trenky, mikiny, bundy, tepláky, teplákové soupravy, trička, stulpny a další sprotovní oblečení. Kolekce JOMA Academy, JOMA Crew, JOMA Champion, JOMA Supernova. Skvělá kvalita a design za příznivou cenu. To je JOMA.
 
JAKO sport
JAKO sport
Značka JAKO sport obchod německé sportovní značky JAKO. Široká nabídka sportovního oblečení a vybavení JAKO na fotbal, volejbal, basketbal, házenou, florbal, nohejbal a další sporty. Sportovní kolekce JAKO Champ, JAKO Competition 2.0, JAKO Striker
 
Adidas Tiro 19
Adidas Tiro 19
Adidas Tiro 19 sportovní oblečení z kolekce německé sportovní značky Adidas. Tepláková souprava, mikina, bunda, tepláky, trenky, tričko, fotbalová taška Adidas Tiro 19
 
Fotbalové branky na hřiště i zahradu. Odrazové sítě pro trénink
Fotbalové branky na hřiště i zahradu. Odrazové sítě pro trénink
Fotbalové branky a odrazové sítě QUICKPLAY jsou moderní tréninkové pomůcky pro sportovní oddíly, školy a domácnosti. Unikátní konstrukce a nízká hmotnost zajišťují hráčům absolutní bezpečnost.
 
LEGEA sport
LEGEA sport
LEGEA sportovní obchod e-shop italské značky LEGEA. Sportovní oblečení Legea na trénink i volný čas za nejnižší ceny. Teplákové soupravy, dresy, trenky, štulpny mikiny a bundy a další vybavení nejen pro fotbalové týmy.
 
Sada dresů a kompletů
Sada dresů a kompletů
Sada dresů a kompletů pro týmy za zvýhodněnou cenu. Sady fotbalových dresů a trenek se slevou pro fotbalové týmy. Komplety značky JOMA, LEGEA, JAKO, ADIDAS, GIVOVA, ERREA a dalších sportovních značek.
 
Tréninkové pomůcky
Tréninkové pomůcky
Tréninkové pomůcky na hřiště i do tělocvičny. Mety, kužele, překážky, slalomové tyče, trenérské pomůcky a další tréninkové vybavení. Výhodné sady překážek a slalomových tyčí v tašce na přenášení a uskladnění.
 
Teplákové soupravy
Teplákové soupravy
Teplákové soupravy na trénink i volný čas. Bunda a tepláky na fotbal, volejbal, házenou a další sporty již od dětské velikosti. Tepláková souprava od Adidas, Legea, Jako, Errea, Givova a dalších sportovních značek.
 
Tašky a batohy
Tašky a batohy
Sportovní tašky, batohy a lékárničky. Fotbalová taška a batoh s prostorem na obuv vhodná i pro všechny ostatní sporty. Zdravotnické brašny s výbavou i bez zdravotnické výbavy.
 
Přihlaste se k odběru novinek
Nechejte si pravidelně zasílat akční nabídky a informace.
Rychlý kontakt
legea-eshop.cz
adresa:
Sporteo s.r.o.
Purkyňova 37
568 02 Svitavy
tel.: 420 774204255

www.legea-eshop.czinfo@legea-eshop.cz